Hoe werkt de Bruiloftsquiz?

De Bruiloftsquiz is een compleet op maat gemaakte quiz. Speciaal voor en door jullie.

De Bruiloftsquiz zorgt voor entertainment en vermaak op jullie trouwdag,
ideaal om te doen na de receptie en vóór het diner, of bijvoorbeeld tijdens het foto's maken. Dé manier om direct een gezellige sfeer te krijgen en de toon te zetten voor de rest van dag en avond.

Bij de intake stellen we jullie allerlei vragen, bijvoorbeeld over jullie ontmoeting en jullie relatie maar ook gekke vragen en onnozele eigenschappen die natuurlijk niemand van jullie weet! Hoe goed kennen de gasten het bruidspaar eigenlijk?
Soms voorziet de ceremoniemeester ons van leuke anekdotes uit jullie verkeringstijd of grappige weetjes uit je jeugd. De persoonlijke vragen en hilarische verhalen worden daarnaast afgewisseld met rondes over de meest liefdevolle muziek- en filmmomenten.

Hoe wordt het spel gespeeld?

Mix up the party in willekeurige teams

Wij delen de gasten ter plekke willekeurig in teams. Dus juist niet al je vrienden bij elkaar en tantje Marietje weer met ome Wim. De bedoeling is juist dat de gasten elkaar onderling sneller leren kennen tijdens de Bruiloftsquiz.  

Wie weet het meest én is het snelst?

Ieder team krijgt een stemkastje. Via het kastje moet je zo snel mogelijk het juiste antwoord invullen. Gauw overleggen dus en het juiste antwoord intoetsen! De quiz werkt ook op tijd - want als blijkt dat er twee teams gelijkspel hebben, dan geldt de snelste tijd! Door de spanning, de gekke fragmentjes en soms hilarische herinneringen is binnen no-time de sfeer gezet voor de rest van het feest!

Het perfecte cadeau

Cadeautip!

De Bruiloftsquiz is uiteraard ook een super origineel cadeau van de familie of vriendengroep aan het bruidspaar.
Want wat geef je die twee, die elkaar en alles al hebben en zo gelukkig zijn samen?
Persoonlijker dan dit gaat 'm niet worden natuurlijk!

Maakt een feestje van jullie speciale dag

De Bruiloftsquiz is powered by www.quizplezier.nl

Neem contact met me op
Contact

Nijverheidsstraat 6
2671 DJ Naaldwijk

Torontostraat 28
7007 BL Doetinchem

06 - 39 509 116
info@quizplezier.nl